M.H.D. Epicurus

Begrip in Maastricht

– Epicurus is een van de oudste disputen van Maastricht. Epicurus is een begrip in de stad;
– Uitgenodigd en aanwezig op alle grote feesten;
– Organisator van het evenement van het jaar, das Bayerische Bierfest;
– Jaarlijkse activiteiten zoals een nieuwjaarsdiner, dispuutsweekenden, oud-ledendag en nog veel meer.

Een eigen kroeg: Studentencafé de Uni

– Zeg nou zelf, het bezitten van een eigen kroeg staat hoe dan ook garant voor een legendarische  studententijd;
– Onafhankelijk van de rest van Maastricht. Open wanneer wij dat willen.
– Heel studerend Maastricht komt naar de Uni, dus je leert (snel) veel mensen kennen en zij jou.

Je studie zal er alleen maar van profiteren

– Veel stimulatie door oudere leden die naar de ‘UB’ gaan om te studeren;
– Oudere leden waar je vragen aan kunt stellen en die je kunnen helpen met je studie en planning;
– Een zeer grote groep oud-leden in de top van het bedrijfsleven. Werk of stage in Amsterdam? Zo geregeld!

Vriendschap voor het leven

– Vele verschillende persoonlijkheden die samen een blok vormen;
– Regelmatig contact tussen leden en oud-leden;
– Eeuwige vriendschapsbanden tussen oud-leden.

Kennismaken?

Heb je nog niet de gelegenheid gehad om ons te spreken, maar ben je toch benieuwd? Heb jij zin om in de mooiste studentenkroeg van Maastricht te borrelen en alle feesten die studerend Maastricht rijk is langs te struinen? Wil jij lid worden bij het mooiste Heerendispuut van Maastricht? Kom dan naar onze kennismakingsborrels in Studentencafé de Uni, Brusselsestraat 31, op:

TBA

Kun jij niet zo lang wachten en heb je al eerder zin om langs te komen? Of wil jij tijdens de INKOM al met ons meelopen? Spreek dan iemand aan met een koeienvel, of een groen/blauwe das of trui!

Voor meer informatie, bel/app/sms met Floris: +31 6 37437494

Een nieuwe periode…

Beste student,

Student, het klinkt goed hè? Eindelijk volledig zelfbeschikking over je leven, niet meer het grijze bestaan van de afgelopen jaren. Wij willen je van harte welkom heten in Maastricht. En we zullen beginnen met het voorstellen van het M.H.D. Epicurus.

Sinds het prille begin van Maastricht als studentenstad staat M.H.D. Epicurus midden in het Maastrichtse studentenleven; toonaangevend en provocerend. Met onze actieve leden en grote groep oud-leden, met onze immer aanwezige drift om dingen grootser aan te pakken, met nimmer aflatend enthousiasme en met een gezonde dosis humor, zelfspot en arrogantie zijn wij een van de meest prominente en aanwezige disputen binnen Maastricht. Geheel onafhankelijk, zodat ieder individueel lid zijn persoonlijkheid kan behouden en zich snel en prettig kan ontwikkelen.

Daarnaast hebben we samen met heerendispuut Chic Sat de legendarische ‘Stichting de Heeren van Maestricht’ opgericht, ook wel bekend als het Studentencafé de Uni, Maastrichts populairste en mooiste studentencafé. Dé plek voor een dispuutsavond of een avond uit, maar ook voor eigen feesten, besloten avonden en activiteiten met vrouwen.

Een nieuwe periode in een nieuwe stad breekt aan. Een gezellige stad in het gemoedelijke Zuiden, met het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouwe Plein, met de meeste kroegen en terrassen per vierkante meter, maar ook met een grote hoeveelheid studenten en een bijpassend bruisend studentenleven. Wil je daar graag middenin staan, activiteiten met mooie vrouwen, een grote groep vrienden van verschillende studies en een band voor het leven? Kortom, wil je meer dan studeren alleen? Kom dan eens langs in Studentencafé de Uni!

Met Epicuristische groet,

Dhr. F. Wijffels Praeses der M.H.D. Epicurus